Lancaster Sun Care Face & Body Body milk SPF15 (175ml)
  • Lancaster Sun Care Face & Body Body milk SPF15 (175ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Lancaster

Lancaster Sun Care Face & Body Body milk SPF15 (175ml)

0 Arvostelua

30,90 €(17,66 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Lancaster Sun Care Face & Body Body milk SPF15 (175ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

VartalonhoitoAurinkotuotteet vartalolleAurinkosuojat

Kaupat

ElevenNordicfeelBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Nordicfeel

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Sun Sensitive on Lancasterin tehokkain aurinkosuojavoide, jonka koostumusta herkkä iho sietää hyvin. Patentoitu Full Light Technology -teknologiamme suojaa UVA-, UVB-, näkyvän valon ja infrapunasäteiltä, kun taas luonnollinen Sunsicalm-kompleksi rauhoittaa herkkää ihoa ja suojaa sitä auringon aiheuttamilta vaurioilta. Tuotteessa on kevyt ja öljytön, maitomainen koostumus, se on levittäessä näkymätön ja antaa ihastuttavan aistikkaan lopputuloksen. Se myös parantaa ihon kauneutta. Käytä ihoystävällistä, sotkua aiheuttamatonta Oil-Free Milky Fluid SPF50:tä, joka tuntuu miellyttävältä iholla

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita