La Mer The Mist 100ml
  • La Mer The Mist 100ml thumbnail 1
  • La Mer The Mist 100ml thumbnail 2

Tuotemerkit > La Mer

La Mer The Mist 100ml

0 Arvostelua

75,00€(75,00€/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle La Mer The Mist 100ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvovedet & essenceKasvosuihkeet & face mist

Kaupat

BangerheadCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Cult Beauty

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Kuvaus: Virkistävä suihke uudistaa, kosteuttaa ja tasapainottaa kuivaa ihoa välittömästi. Se sisältää suuren pitoisuuden ionisoitua vettä, joka antaa samealle iholle eloisuutta, sekä luonnollisia uutteita, jotka rauhoittavat ärsytystä ja silottavat ohuita ja kuivia juonteita hellävaraisesti. Nestemäinen magneetti luo jatkuvasti varautuneen ympäristön niin, että aineosat säilyttävät optimaalisen tehokkuutensa. The Mist sopii ihanteellisesti silloin, kun olet altistunut esimerkiksi auringolle, tuulelle ja matkustuksen vaikutuksille. Käyttö: Suihkuta The Mist -suihketta kasvoille muutama painallus rauhoittaaksesi kasvojasi ja antaaksesi niille uutta energiaa päivän aikana. Sulje silmät ennen suihkuttamista. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai meikin päällä. Tuotetiedot: - uudistaa välittömästi ja kosteuttaa päivän aikana - sopii käytettäväksi sellaisenaan tai meikin päällä

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita