La Mer The Hand Treatment 100ml
  • La Mer The Hand Treatment 100ml thumbnail 1
  • La Mer The Hand Treatment 100ml thumbnail 2

Tuotemerkit > La Mer

La Mer The Hand Treatment 100ml

0 Arvostelua

105,00 €(105,00 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle La Mer The Hand Treatment 100ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

VartalonhoitoKädet & jalatKäsinaamiot & jalkanaamiot

Kaupat

StockmannBangerheadCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Kuvaus: Syvävaikuttava voide rauhoittaa käsiä välittömästi. Se suojaa ja kosteuttaa jopa erittäin kuivia käsiä. Edistyksellinen La Mer Miracle Broth™ kosteuttaa ihoa ja luo pehmentävän suojamuurin, joka vastustaa kosteuden menetystä ja suojaa ihoa. Ainutlaatuinen kirkastava ainesosayhdistelmä kohentaa ihon sävyä ja kirkkautta. Kädet näyttävät näkyvästi nuorekkaammilta ja tuntuvat pehmeiltä ja sileiltä. Käyttö: Levitä iholle tarpeen mukaan. Hiero voidetta käsiin pyörivin liikkein edistääksesi verenkiertoa. Tuotetiedot: - pehmentää ja kosteuttaa jopa erittäin kuivia käsiä - kädet näyttävät näkyvästi nuorekkaammilta ja ihon sävy tasaisemmalta

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Stockmanin verkkokaupasta tilaat vaatteiden lisäksi helposti kosmetiikka ja meikkituotteita. Ilmaiset toimitukset yli 80 euron tilauksille

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita