Juice Beauty Phyto-Pigments Last Looks Cream Blush 02 Seashell
  • Juice Beauty Phyto-Pigments Last Looks Cream Blush 02 Seashell thumbnail 1

Tuotemerkit > Juice Beauty

Juice Beauty Phyto-Pigments Last Looks Cream Blush 02 Seashell

0 Arvostelua

25,50 €

Vertaa hintoja tuotteelle Juice Beauty Phyto-Pigments Last Looks Cream Blush 02 Seashell ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPoskipäätPoskipunat

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Juice Beauty's Last Looks Cream Blush on ylellinen, rakennettava kermainen poskipuna, joka korostaa poskiasi. Tuotteessa yhdistyvät ruusujen ja violettien porkkanoiden phyto-pigmentit anti-aging seerumiteknologiaan. Kermainen koostumus liukuu helposti ja tasaisesti iholla. Raikas ja luonnollinen väri, joka sopii kaikille ihon sävyille. Sisältää Juice Beautyn oman ainutlaatuisen Moisture Blend -sekoituksen (glyseriini, rypälesiemenöljy ja fosfolipidit), joka parantaa ihon kosteustasapainoa. Kenelle: Sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille ihoille - sinulle, joka haluat eloisan ilmeen luonnollisella, kauniilla hehkulla. Kerrostettavissa ja sekoitettavissa, sekoita oma täydellinen sävysi Antaa poskillesi säteilevän lopputuloksen Kosteuttava koostumus Yrttihyaluronihappo vähentää juonteiden näkyvyyttä Voidaan käyttää myös huulille luonnollisen, ihanan värin saamiseksi

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut