Joico Color Infuse Brown Conditioner (300ml)
  • Joico Color Infuse Brown Conditioner (300ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Joico

Joico Color Infuse Brown Conditioner (300ml)

0 Arvostelua

13,50 €(4,50 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Joico Color Infuse Brown Conditioner (300ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoHoitoaineet

Kaupat

BeautycosBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Beautycos

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä hoitoaine sopii täydellisesti sinulle, jolla on ruskeat/kultaiset hiukset. Korostaa kohokohtia hiuksissasi ja antaa sinulle sanoinkuvaamattoman värinleikin hiuksiin. Tarttuu ja hoitaa kemiallisesti käsiteltyjä hiuksia ja antaa sinulle kauniin, kiiltävän lopputuloksen. Poistaa himmeät ja himmeät hiussäikeet ja korostaa sekä luonnollisen hiusvärisi kiiltoa että värjättyjen hiusten kiiltoa. Tämän hoitoaineen kirsikka kakun päällä on, että se estää myös katkeamista ja vahingoittuneita säikeitä jopa 53 %. Jättää hiukset pehmeiksi ja pörröisiksi ja antaa hiuksille runsaasti hoitoa. Luotu Multi-Spectrum Defense Complexille, joka korostaa hiusväriäsi ja suojaa hiusväriä haalistumista. Sovellus: Levitä hoitoaine juuri pestyihin kosteisiin hiuksiin ja hiero huolellisesti. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Beautycos on Tanskalainen kauneustuotteiden verkkokauppa josta löydät hiustenhoidon ja ihonhoidontuotteita, sekä hajuvesiä että meikkejä. Beautycos lähettää kaikki ennen klo 16:00 saapuvat tilaukset vielä saman päivän aikana. GLS pakettitoimitus on ilmainen yli 139 euron tilauksiin.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita