John Masters Rose & Apricot Hair Mask (148ml)
  • John Masters Rose & Apricot Hair Mask (148ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > John Masters

John Masters Rose & Apricot Hair Mask (148ml)

0 Arvostelua

34,50 €(23,31 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle John Masters Rose & Apricot Hair Mask (148ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoHiusnaamiot ja hoitotuotteetNaamiot

Kaupat

NotinoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Notino

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Silkinpehmeä, runsas hiusnaamio sisältää lukuisia hyödyllisiä ominaisuuksia: Se auttaa tasapainottamaan hiusten kosteustasapainon, korjaa halkeilevia latvoja ja puhdistaa hiuspohjaa. Ihanteellinen hoito normaaleille hiuksille. Erinomainen tapa säilyttää kiiltävät, luonnolliset hiukset ja terve hiuspohja. Vie vähemmän kuin viisi minuuttia. Antaa hiuksille välttämätöntä kosteutta. Ennaltaehkäisee ja korjaa halkeilevia latvoja sekä vähentää hiusten pörröisyyttä ja tekee hiuksista kiiltävät. Sisältää yli 70% orgaanisia ainesosia ja 40% orgaanista ruusuvettä.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Notino on yksi Euroopan suurimmista hajuvesi ja kosmetiikkakauppa. Valikoimasta löytyy jopa yli 80 000 eri tuotetta ja lukemattomia huippubrändejä. Notino tarjoaa osalle tuotteista ilmaiset toimitukset Suomeen. Nämä tuotteet ovat merkitty erikseen "ilmainen toimitus" tägillä.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita