Isle of Paradise Tanning Applicator Mitt
  • Isle of Paradise Tanning Applicator Mitt thumbnail 1

Tuotemerkit > Isle of Paradise

Isle of Paradise Tanning Applicator Mitt

0 Arvostelua

6,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Isle of Paradise Tanning Applicator Mitt ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kaupat

BangerheadSephoraCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Saavuta virheetön ja tasainen rusketus kintaalla, jolla on ihoa hoitavia ominaisuuksia. Tämä levityskinnas on luotu innovatiivisista antimikrobisista kuiduista, jotka auttavat hylkimään bakteereja sekä hyaluronihappoa sisältäviä kuituja, jotka kosteuttavat kohdennetusti jokaisella käyttökerralla. Sametinpehmeä, kaksipuolinen kinnas liukuu iholla vaivattomasti, levittäen hehkusi tasaisesti, samalla kun kintaan sisäpuolen vettä hylkivä pinta suojaa käsiä värjäytymiseltä. Ergonomisesti muotoiltu kinnas tarjoaa lisäpitoa ja vähentää luisumista. Kestävä ja pitkäikäinen kinnas on uudelleenkäytettävä ja kestää konepesun jopa 30 kertaa, joten voit käyttää sitä hehkun ylläpitämiseen yhä uudelleen ja uudelleen! Se on täydellinen apuväline suosikki rusketustuotteesi levittämiseen kasvoille, kaulalle ja vartalolle luonnollisen hehkun saamiseksi!

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Sephora on Ranskalainen kauneustuotteisiin erikoistunut kauppa. Suomeen tilaus Sephorasta onnistuu helposti Ruotsinkielisin sivuston kautta. Sephoran toimituskulut Suomeen ovat alkaen 39 Ruotsin kruunua (noin 3,7 euroa). Toimituskulut alle 550 kruunun tilauksiin ovat hieman isommat eli 79 Ruotsin kruunua (noin 7,5 euroa).

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita