Isle of Paradise Self-Tanning Mousse - Dark 200ml
  • Isle of Paradise Self-Tanning Mousse - Dark 200ml thumbnail 1
  • Isle of Paradise Self-Tanning Mousse - Dark 200ml thumbnail 2

Tuotemerkit > Isle of Paradise

Isle of Paradise Self-Tanning Mousse - Dark 200ml

0 Arvostelua

23,12 €(11,56 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Isle of Paradise Self-Tanning Mousse - Dark 200ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

VartalonhoitoAurinkotuotteet vartalolleItseruskettavat vartalolle

Kaupat

LykoBangerheadLookfantasticCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Omista hehkusi klassisella Light Self-Tanning Mousse -voiteella. Väriä korjaavat aktiiviset ainesosat + luonnollinen ohjausväri takaavat helpon ja vaivattoman levityksen. Persikanväriset, korjaavat aktiiviset ainesosat kirkastavat ja antavat täydellisen, kevyen, auringon suuteleman hehkun. Tämä on ihanteellinen kaikille, jotka ovat vasta aloittaneet auringottoman rusketuksen tai joilla on vaaleampi ihonväri ja jotka haluavat vaaleamman hehkun. Kevyen itseruskettavan vaahtomuussin kevyt koostumus on helppo levittää ja se kuivuu sekunneissa. Se antaa luonnollisimman näköisen rusketuksen, jossa ei ole virheitä, hajuja tai oransseja sävyjä. Valmistettu ihoystävällisistä ainesosista, kuten kookos-, chiasiemen- ja avokadoöljystä, joka antaa kauniin, kosteutetun hehkun, joka kestää jopa viikon. Klassinen rusketusvaahto opasvärillä Vaalea sävy sopii täydellisesti aloittelijoille Luonnollisesti johdettu opasväri helpottaa levittämistä Nopeasti kuivuva koostumus, joka on helppo levittää 100% vegaaninen ja eläimillä testattu

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut