Instytutum HydraFusion 4D Hydrating Water Burst Cream (50ml)
  • Instytutum HydraFusion 4D Hydrating Water Burst Cream (50ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Instytutum

Instytutum HydraFusion 4D Hydrating Water Burst Cream (50ml)

0 Arvostelua

79,00€(15,80€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Instytutum HydraFusion 4D Hydrating Water Burst Cream (50ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKosteusvoiteetKaula ja dekoltee

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Innovatiivinen, kevyt geeli-voide, joka sisältää hyaluronihappoa neljässä eri molekyylikoossa, toimiakseen ihon eri kerroksissa täydentääkseen ihon kosteusvarastoja ja ehkäistäkseen kosteutta haihtumasta. Kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan tehden ihosta joustavamman ja kimmoisamman. Sisältää uniikkia Tri-Peptidiä, joka vahvistaa ihon kollageenia häivyttäen ryppyjä ja kiinteyttäen ihoa. Jojobaesteri, glyseriini ja skvalaani kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti, tasapainottavat ihon suojakerroksen toimintaa, vähentävät punoitusta ja häivyttävät laajentuneita ihohuokosia. Papaijan entsyymit kuorivat pois vanhoja ihosoluja, tehden ihosta kirkkaamman ja tasaisemman. Aprikoosiöljy, E-vitamiini ja B5-provitamiini hidastavat ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, ja niillä on lisäksi ravitsevia, antioksidanttisia, rauhoittavia ja elvyttäviä ominaisuuksia.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita