Instytutum Advanced Retinol Toner (150ml)
  • Instytutum Advanced Retinol Toner (150ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Instytutum

Instytutum Advanced Retinol Toner (150ml)

0 Arvostelua

65,00 €(43,33 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Instytutum Advanced Retinol Toner (150ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvovedet & essenceKasvovedet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Retinolia sisältävä kasvovesi, joka tasoittaa ihonsävyä ja pintaa sekä kirkastaa ihoa. Hoitaa ikääntymisen merkkejä, kuten hyperpigmentaatiota, juonteita ja ryppyjä, stimuloiden ihosolujen uudistumista ja kollageenituotantoa. Retinoli on mikrokapseloitu, jotta se toimii ihossa aktiivisempana pidempään, varmistaen maksimaalisen tehokkuuden ja imeytyvyyden sekä minimaalisen ihoärsytyksen. Mustan ruusun uute tasapainottaa talintuotantoa ja toimii antioksidanttisena ehkäisten ihon ikääntymistä. Provitamiini-B5 ja allantoiini syväkosteuttavat, rauhoittavat, lievittävät punoitusta ja tulehdusta sekä pehmentävät ihoa.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita