Iconic London Ultimate Bronzing Powder Light Bronze
  • Iconic London Ultimate Bronzing Powder Light Bronze thumbnail 1

Tuotemerkit > ICONIC LONDON

Iconic London Ultimate Bronzing Powder Light Bronze

0 Arvostelua

26,90 €

Vertaa hintoja tuotteelle Iconic London Ultimate Bronzing Powder Light Bronze ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPoskipäätAurinkopuuterit

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Ultimate Bronzing Powder antaa ihollesi ihanan auringon suuteleman lämmön ympäri vuoden. Voijainen koostumus ja luonnostaan mattainen viimeistely antavat täydellisen tasaisen levityksen, joten voit huijata rannalta tulleen vaikutelman - säästä riippumatta! Ultimate Bronzing Powder ei ainoastaan näytä upealta valtavassa ICONIC-kultapakkauksessamme, vaan se on myös suunniteltu tuntumaan hyvältä. Ainutlaatuisen sekoituksen ansiosta silkkinen puuteri istuu mukavasti iholla ja liukuu vaivattomasti huokosten ja juonteiden yli, mikä takaa virheettömän lopputuloksen, joka on taatusti pakollinen meikkikokoelmassasi. Ultimate Bronzing Powder on saatavana kuudessa sävyssä, jotka sopivat kaikille ihonsävyille: Light, Medium, Warm, Deep, Warm Deep ja Rich

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut