Iconic London HD Blend Complete Set
  • Iconic London HD Blend Complete Set thumbnail 1

Tuotemerkit > ICONIC LONDON

Iconic London HD Blend Complete Set

0 Arvostelua

81,70€

Vertaa hintoja tuotteelle Iconic London HD Blend Complete Set ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 3 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitMeikkisiveltimetMeikkisivellinsetitVegaaninen

Kaupat

LookfantasticLykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Häivytä, häivytä ja tasoita meikkipohjasi virheettömään täydellisyyteen - seuraavan sukupolven meikkisiveltimemme on julkaistu! HD Blend Brush -siveltimissä on satoja harjaksia ainutlaatuisessa siveltimen pään muodossa, ja ne ovat täydellisiä minkä tahansa kaavan levittämiseen ja häivyttämiseen, jotta meikkiin saadaan ""toinen iho"". Jokainen HD Blend Brush -sivellin on suunniteltu ainutlaatuisesti painamaan meikkituotteet ihoon ja luomaan tasaisen, täydellisen kauniin ihon. Kaikki meikkikaavat on helppo levittää mukautettujen sivellinkahvojen avulla. Käytä tasoittamaan, häivyttämään ja muotoilemaan meikkiäsi. Kaikki siveltimet ovat 100 % vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. HD Blend Brush Set sisältää: * Face Buffer: Käytä perustuotteiden levittämiseen. * Contour Buffer: Luo tasaisen ja veistoksellisen ääriviivatyön. * Leipominen: Levittää leivinjauhetta tarkasti. * Nenän muotoilu: Nenän tasainen ja muotoiltu muotoilu. * Korostaminen: Täydellinen pohjan korostuksen häivyttämiseen. * Contour Application: Suorita ääriviivat tarkasti. * Precision Highlighting: Täydellinen silmän sisänurkan korostamiseen. * Peittäminen: Tarkkaa peittävyyttä varten * Peiteaine: Käytä silmien alla tai punoitusten päällä

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita