Hugo Boss Bottled EdP (200ml)
  • Hugo Boss Bottled EdP (200ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Hugo Boss

Hugo Boss Bottled EdP (200ml)

0 Arvostelua

100,75 €(50,38 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Hugo Boss Bottled EdP (200ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

TuoksutMiesten tuoksutEau de Parfum miehille

Kaupat

BeautycosBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Beautycos

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

BOSS Bottled Eau de Parfumiin kätkeytyy intensiivistä ja eleganttia maskuliinisuutta. Tämä jalo yhdistelmä on luotu tarmokkaille, kunnianhimoisille miehille, jotka ovat valmiita ottamaan vastaan kaikki kohtaamansa haasteet, lisäten uutta intensiivisyyttä ajattoman BOSS Bottledin tunnusmerkkinä olevaan lämpöön ja eloisuuteen. Alkutuoksun räiskähtelevä omena ja bergamotti yhdistettynä mustapippurin esanssiin herättävät aistit henkiin. Sitten esiin tulee mausteinen sydäntuoksu, jolle on ominaista lämpimät ja koukuttavat kardemumma- ja kaneliöljyt. Tumma vetiveriaöljy ja myski hallitsevat pohjatuoksua, joka vähitellen ottaa vallan ja säteilee voimakasta tasapainoa ja hienovaraista hienostuneisuutta antaen samalla savuisen ja nahkaisen vivahteen. Alkutuoksu: Bergamotti, omena ja mustapippuri Sydäntuoksu: Kardemumma, kaneli ja salvia Pohjatuoksu: Vetiver, myski ja oliivipuu.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Beautycos on Tanskalainen kauneustuotteiden verkkokauppa josta löydät hiustenhoidon ja ihonhoidontuotteita, sekä hajuvesiä että meikkejä. Beautycos lähettää kaikki ennen klo 16:00 saapuvat tilaukset vielä saman päivän aikana. GLS pakettitoimitus on ilmainen yli 139 euron tilauksiin.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita