Hourglass Veil Mineral Primer
  • Hourglass Veil Mineral Primer thumbnail 1
  • Hourglass Veil Mineral Primer thumbnail 2
  • Hourglass Veil Mineral Primer thumbnail 3
  • Hourglass Veil Mineral Primer thumbnail 4
  • Hourglass Veil Mineral Primer thumbnail 5

Tuotemerkit > Hourglass

Hourglass Veil Mineral Primer

0 Arvostelua

25,90 €

Vertaa hintoja tuotteelle Hourglass Veil Mineral Primer ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kaupat

BangerheadSephoraCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Cult Beauty

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä öljytön pohjustusaine, jonka koostumus on ainutlaatuinen, ei ainoastaan luo sileän ja pehmeän ihon meikkiä varten, vaan se myös peittää punoituksen, minimoi huokosten, juonteiden ja ryppyjen ulkonäköä ja tarjoaa laajan suojakertoimen SPF 15. Se on ilmava, silkkinen ja pilvimäinen koostumus. Ominaisuudet: - Monikäyttöinen pohjamaali ottaa askeleen enemmän kuin mihin perinteiset koostumukset pystyvät, se peittää punoituksen (jopa ruusufinnin) tasoittaakseen ihon sävyä ja minimoi samalla näkyvät huokoset, hienot juonteet ja epätäydellisyydet. - Luo sileän, pehmeän ihon, joten pohjustusvoide on helppo levittää ja se kestää koko päivän. - Tarjoaa laajakirjoisen SPF 15 -aurinkosuojan mineraalipohjaisten aurinkosuojien, titaanin ja sinkkioksidin avulla. - Öljytön koostumus sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, epäpuhtauksille alttiille iholle. - Hylkii vettä, joten meikki näyttää raikkaalta koko päivän

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Sephora on Ranskalainen kauneustuotteisiin erikoistunut kauppa. Suomeen tilaus Sephorasta onnistuu helposti Ruotsinkielisin sivuston kautta. Sephoran toimituskulut Suomeen ovat alkaen 39 Ruotsin kruunua (noin 3,7 euroa). Toimituskulut alle 550 kruunun tilauksiin ovat hieman isommat eli 79 Ruotsin kruunua (noin 7,5 euroa).

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita