Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick Honey
  • Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick Honey thumbnail 1

Tuotemerkit > Hourglass

Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick Honey

0 Arvostelua

51,00€

Vertaa hintoja tuotteelle Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick Honey ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitVegaaniset meikitVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tehokas foundation-sivellin, jonka muoto, tiheys ja rakenne on ihanteellinen, jotta saavutetaan saumaton pinta. Täydellinen yhdistelmä Vanish Seamless Finish Foundation Stickin kanssa. Ominaisuudet: • Muotoiltu ainutlaatuiseen muotoon sopimaan kaikkiin kasvojen muotoihin, esim. nenän ympärillä ja silmien alla • Siinä on ainutlaatuinen kutistettu harja, joka tarjoaa täydellisen hallinnan koko kasvoille • Erittäin pehmeä rakenne luo ylellisen mikrokuitutunteen kasvoille • Suunniteltu erityisesti toimimaan Vanish Seamless Finish Foundation Stickin kanssa saumattomimman pinnan saavuttamiseksi • PETA-hyväksytty, laadukas, erittäin pehmeä Taklon-harja - erinomainen vaihtoehto niille, jotka kärsivät eläimenkarva-allergioista

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita