Hourglass Phantom Volumizing Glossy Balm Thrill 165
  • Hourglass Phantom Volumizing Glossy Balm Thrill 165 thumbnail 1

Tuotemerkit > Hourglass

Hourglass Phantom Volumizing Glossy Balm Thrill 165

0 Arvostelua

33,50€

Vertaa hintoja tuotteelle Hourglass Phantom Volumizing Glossy Balm Thrill 165 ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitHuuletHuulikiillotVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä innovatiivinen 3-in-1-hybridi kosteuttaa kuin huulirasva, kasvattaa huulia ja antaa huulikiillon kiiltävän lopputuloksen. Läpimurtovalmis koostumus on rikastettu hoitavalla kompleksillamme, jonka ansiosta huulet näyttävät välittömästi pehmeämmiltä ja sileämmiltä ja tuntuvat kosteutetuilta ja täyteläisiltä koko päivän. Se liukuu tasaisesti, antaa täyteläisen värin ja on miellyttävä käyttää tuntumatta tahmealta. Saatavana 8 sävyn valikoima, ja se on pakattu tyylikkääseen kierrettävään kynään, joka mahdollistaa helpon ja tarkan levityksen. TÄRKEIMMÄT AINESOSAT: - Mentolilaktaatti: Tarjoaa välittömän viilentävän tunteen. - Hoitava kompleksi: Pehmentävien ainesosien ja öljyjen sekoitus, joka ravitsee, hoitaa ja kosteuttaa huulia. OMINAISUUDET JA EDUT: - Kosteuttava, tasoittava ja pehmentävä vaikutus. - Antaa täyteläisen, kiiltävän värin, joka levittyy huulille välittömästi. - Näkyvästi täyteläisemmät huulet - Tarjoaa virkistävän viilentävän tunteen - Vegaaninen ja julmuudesta vapaa CARISAS TAKE: "Halusin luoda täydellisen huulituotteen, joka tekee kaiken. Tämä ainutlaatuinen koostumus pehmentää, ravitsee ja antaa kosteutetun, täyteläisen ja kiiltävän värin, jossa on virkistävän viileä tunne

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita