Hourglass Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm
  • Hourglass Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm thumbnail 1

Tuotemerkit > Hourglass

Hourglass Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm

0 Arvostelua

88,10 €

Vertaa hintoja tuotteelle Hourglass Equilibrium Intensive Hydrating Eye Balm ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitVegaaniset meikitVegaaninen

Kaupat

Cult BeautyBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Cult Beauty

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä tehokas silmänympärysvoide, joka kliinisesti todistetusti kosteuttaa silmänalusia ja kestää jopa kahdeksan tuntia, vähentää juonteita, ryppyjä ja turvotusta. Intensive Hydrating Balm sisältää Hourglassin patentoitua muodollista Cell Balancing Complex -yhdistettä, joka on tehokas yhdistelmä nuorten lipidejä (fosfolipidit ja prolipidit), joka tasapainottaa, palauttaa ja uudistaa ihon suojakerrosta. Tässä intensiivisessä silmähoidossa on innovatiivinen balsamimainen koostumus, joka täyttää ja kosteuttaa silmänympärysihoa samalla kun suojaa herkkää ihoa ja tekee siitä säteilevämmän ja nuorekkaamman. Se viimeistelee silmänympärysalueen ja vähentää tummia silmänalusia jo kolmen päivän käytön jälkeen. Ominaisuudet ja Edut: - Vegaaninen ja eläinkokeista vapaa - Ei komedogeeninen ja öljytön - Tasoittaa silmänympärysaluetta jo kolmen päivän käytön jälkeen - Vähentää tummia silmänalusia jo kolmen päivän käytön jälkeen - Vähentää turvotusta, juonteita ja ryppyjä

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut