Hourglass Curator Eyeshadow Opt
  • Hourglass Curator Eyeshadow Opt thumbnail 1

Tuotemerkit > Hourglass

Hourglass Curator Eyeshadow Opt

0 Arvostelua

33,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Hourglass Curator Eyeshadow Opt ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitSilmätLuomivärit

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Helppokäyttöinen, erittäin kevyt voidemainen poskipuna, joka sulaa ihoon ja antaa luonnollisen hehkun ja värin, joka pysyy täydellisesti iholla. Stick Blush liukuu helposti ja antaa pitkäkestoisen värin ja säteilyn, mikä luo illuusion raikkaasta ja terveestä ilmeestä. Tuotteen voimakkuus on helppo rakentaa, ja pehmeän koostumuksen ansiosta tuotetta on helppo käsitellä. Siksi tulet rakastamaan sitä: * Erittäin kevyt voidemuotoilu, joka sulautuu ihoon ja antaa luonnollisen hehkun. * Antaa täydellisen lopputuloksen ja voimakkuutta on helppo säätää. * Helppo työstää ja kaava, joka on helppo levittää. * Se asettuu helposti iholle ja kestää pitkään. * Antaa kauniin hehkun ja värin, joka ei tunnu tahmealta, ei tahraannu eikä asetu hienoihin juonteisiin. * Luo upean illuusion terveestä, raikkaasta hehkusta. * Voidaan levittää suoraan iholle tai meikin päälle - häivyttämättä muita tuotteita. * Synteettinen sivellin on mukana tarkkaa levitystä ja nopeaa puhdistusta varten. Kauniissa ruusukultaisessa pakkauksessa, joka sopii täydellisesti meikkilaukkuun tai käsilaukkuun. Saatavana 5 luonnollista väriä, jotka sopivat kaikille ihonsävyille. Julmuudeton, mineraaliöljytön, hajusteeton ja öljytön

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita