Hourglass Arch Brow Volumizing Fiber Gel Soft Brunette
  • Hourglass Arch Brow Volumizing Fiber Gel Soft Brunette thumbnail 1

Tuotemerkit > Hourglass

Hourglass Arch Brow Volumizing Fiber Gel Soft Brunette

0 Arvostelua

33,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Hourglass Arch Brow Volumizing Fiber Gel Soft Brunette ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitKulmakarvatKulmakarvageelit

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Sävytetty geelikoostumus, johon on infusoitu mikrokuituja, jotka tarjoavat välittömän värin, volyymin ja tarkkuuden rohkeille, täyteläisemmille kulmakarvoille. Yhdessä ainutlaatuisen kaksipuolisen siveltimen kanssa tämä volyymia lisäävä koostumus auttaa sinua saavuttamaan haluamasi kulmakarvat täydellisesti muotoiltuista täysin luonnollisiin. Ominaisuudet: • Pehmeä, joustava koostumus, joka on täynnä mikrokuituja luomaan kauniimpia kulmakarvoja, jotka eivät koskaan näytä liian tarkilta tai liioitelluilta • Kaksipuolisessa siveltimessä on lyhyet ja pitkät siveltimet, joilla voi levittää koostumusta vaihtelevalla intensiteetillä, mikä helpottaa täydellisesti muotoiltuja tai luonnollisia kulmakarvoja • Antaa tasaisen maalin, joka kestää pitkään • Suunniteltu toimimaan synergistisesti Arch Brow Sculpting Pencil -kynän kanssa

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut