Hourglass Arch Brow Sculpting Pencil Blonde
  • Hourglass Arch Brow Sculpting Pencil Blonde thumbnail 1

Tuotemerkit > Hourglass

Hourglass Arch Brow Sculpting Pencil Blonde

0 Arvostelua

41,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Hourglass Arch Brow Sculpting Pencil Blonde ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitKulmakarvatKulmakynät

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Mekaaninen kulmakarvakynä, jossa on ainutlaatuinen kolmion muotoinen kärki, joka yhdistää puuterin, kynän ja vahan edut yhdessä tuotteessa luoden luonnollisesti muotoiltuja kulmakarvoja. Saatavilla 9 sävyä. Ominaisuudet: • Rakennettava koostumus yhdistää puuteria, kynää ja vahaa luomaan ilmeen luonnollisesti täyteläisemmillä, määritellyillä kulmakarvoilla yksinkertaisessa vaiheessa. • Ainutlaatuisen kolmion muotoisen muodon ansiosta voit veistää levein vedoin kynän tasaisella reunalla ja täyttää hienot viivat terävällä kärjellä. • Luonnollisten sävyjen avulla voit säätää haluttua voimakkuutta: Säilytä ja levitä enemmän painetta saadaksesi tummemman ja rohkean, tai käytä kevyempää kosketusta ja sekoita pehmentääksesi luonnollisemman ilmeen saamiseksi. • Käytännöllinen muotoilu on kaksoispäässä, jossa on kulmakarvojen hoitoharja paikallaan.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita