Hourglass Ambient Lighting Edit Brush
  • Hourglass Ambient Lighting Edit Brush thumbnail 1

Tuotemerkit > Hourglass

Hourglass Ambient Lighting Edit Brush

0 Arvostelua

56,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Hourglass Ambient Lighting Edit Brush ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitVegaaniset meikitVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Monikäyttöinen sivellin, jossa on kaksi monikäyttöistä siveltimen päätä, joita voidaan käyttää useille tuotteille, kuten puuterille, bronzerille, poskipunalle ja korostusvoiteelle. Tätä kaksipäistä sivellintä voidaan käyttää puutereiden, voiteiden ja nestemäisten koostumusten kanssa virheettömän ihon saamiseksi. Ominaisuudet: - Pyöristetty pää on suunniteltu ihanteellisesti viimeistelypuuterin levittämiseen ja pronssin lisäämiseen ohimoille ja poskille, kun taas kapeneva puoli on muotoiltu virheettömään poskipunan ja korostusvärin levittämiseen. - PETA-hyväksytty, korkealaatuinen, erittäin pehmeä Taklon-harja. - Metallinen kahva helpottaa sekoittamista ja levittämistä. - Vegaaninen ja vapaa eläinkokeista. - Täydellisen kokoinen toimimaan kaikkien Ambient Lighting -palettien ja resetorikokojen kanssa

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita