Hourglass Ambient Lighting Bronzer Nude Bronze Light
  • Hourglass Ambient Lighting Bronzer Nude Bronze Light thumbnail 1

Tuotemerkit > Hourglass

Hourglass Ambient Lighting Bronzer Nude Bronze Light

0 Arvostelua

58,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Hourglass Ambient Lighting Bronzer Nude Bronze Light ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPoskipäätAurinkopuuterit

Kaupat

SephoraBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Ambient Lighting Bronzer yhdistää Ambient Lighting Powderin valaisevat vaikutukset pronssin värisiin pigmentteihin, mikä lisää syvyyttä ja ulottuvuutta ja antaa luonnollisen, auringon suuteleman hehkun. Ilmava, ilmava koostumus levittyy pehmeästi ja saa aikaan terveen, säteilevän lopputuloksen. Ominaisuudet: - Ilmavat, kevyet pronssivärit yhdistävät Ambient Lighting Powderin valaisevat vaikutukset ja pronssiset pigmentit antaen rakennettavan värin ja säteilevän lopputuloksen. - Perinteiset bronzerit ovat yleensä tasaisia, mutta Ambient Lighting Bronzer käyttää fotoluminesenssiteknologiaa, joka mahdollistaa saumattoman sekoittumisen ja värinsiirtymät. - Käsintehtyjen puuterien valmistuksessa käytetään kehittynyttä miscelare-tekniikkaa, joka tarkoittaa italialaisittain ""sekoittamista"". Näin saadaan aikaan täydellinen tasapaino pigmentin ja puuterin välillä, eikä yksikään puuteri näytä samanlaiselta. - Ambient® Lighting Bronzeria voi käyttää yksinään hienovaraiseen lämpöön ja ääriviivojen muotoiluun tai yhdessä Ambient® Lighting Powderin kanssa syvyyden ja ulottuvuuden luomiseen

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Sephora on Ranskalainen kauneustuotteisiin erikoistunut kauppa. Suomeen tilaus Sephorasta onnistuu helposti Ruotsinkielisin sivuston kautta. Sephoran toimituskulut Suomeen ovat alkaen 39 Ruotsin kruunua (noin 3,7 euroa). Toimituskulut alle 550 kruunun tilauksiin ovat hieman isommat eli 79 Ruotsin kruunua (noin 7,5 euroa).

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita