Hourglass Ambient Lighting Blush Mood Exposure
  • Hourglass Ambient Lighting Blush Mood Exposure thumbnail 1

Tuotemerkit > Hourglass

Hourglass Ambient Lighting Blush Mood Exposure

0 Arvostelua

49,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Hourglass Ambient Lighting Blush Mood Exposure ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitVegaaniset meikitVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Löydä uusi tapa käyttää poskipuna: Tässä hybridissä yhdistyvät Ambient Lighting Powderin mukautetut valotehosteet valikoimaan henkeäsalpaavia moderneja sävyjä. Tuloksena on saumaton, pehmeä ja monta värisävyä. Saatavilla 6 sävyä. Ominaisuudet: • Ambient Lighting Blush sulattaa yleismaallisen imartelevan Ambient Lighting -puuterin eloisiin poskiväreihin luoden ilmavia, kevyitä hybridiposkipunia, jotka tarjoavat saumattoman, pehmeän ja moniulotteisen väriefektin. • Vaikka perinteinen poskipuna saattaa olla tasaista, Ambient Lighting Blush käyttää Photoluminescent Technology -tekniikkaa syvyyden ja ulottuvuuden näyttämiseen. Käsintehdyt jauheet on formuloitu edistyneellä misceller-tekniikalla - mikä tarkoittaa "" sekoittaa "" italiaksi - mikä luo täydellisen tasapainon pigmentin ja jauheen välillä, eikä kukaan näytä samalta. • Antaa luonnollisen säteilevän lopputuloksen rakennettavilla väreillä ja täydentää kaikkia Ambient Lighting -tuotteita. • Vegaaninen ja vapaa eläinkokeista

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut