Gucci Gucci Guilty EdT Pour Femme (30ml)
  • Gucci Gucci Guilty EdT Pour Femme (30ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Gucci

Gucci Gucci Guilty EdT Pour Femme (30ml)

0 Arvostelua

52,70€(17,57€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Gucci Gucci Guilty EdT Pour Femme (30ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

TuoksutNaisten tuoksutEau de Toilette naisille

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Gucci Beauty esittelee uuden vision Gucci Guilty Eau de Toilette pour Femmesta, uuden tulkinnan suositun tuoksun pullosta, joka vastaa sen kumppaneita miesten tuoksukategoriassa. Hajuvedet yhdistyvät nyt yhteiseksi muotoiluksi, joka heijastaa naisten ja miesten yhtäläistä arvoa vapauden tavoittelussa itsensä toteuttamisen ja rakkauden suhteen. Uusia koodeja suosittuun Gucci Guilty -pulloon luodaan metallista ja läpinäkyvästä lasista, joka tässä painoksessa on myös saanut kauniin koristeen metallisen kimaltelevan ruusukullan väristä. Meripihkan syviä sointuja säestää ihastuttavat mandariinin, syreenin ja patsulin tuoksut. Alkutuoksu: Mandariini & Roseepippuri Sydäntuoksu: Syreeni Pohjatuoksu: Patsuli

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita