Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo (300ml)
  • Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo (300ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Four Reasons

Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo (300ml)

0 Arvostelua

12,00 €(4,00 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo (300ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoShampootVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

""""Deep Cleanse Shampoo on syväpuhdistava shampoo, joka puhdistaa hiukset tehokkaasti ja poistaa muotoilutuotteiden jäämät. Se myös suojaa hiuksia värimuutoksilta. Sopii rasvaiselle päänahalle ja käytettäväksi ennen hoitavia hoitoja syväpuhdistukseen. Shampoossa on sitruunan ja limen tuoksu, se on 100-prosenttisesti vegaaninen ja sen pakkaus on valmistettu kierrätettävästä, biopohjaisesta sokeriruokomuovista, mikä vähentää tuotteen hiilijalanjälkeä."""""

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita