Foreo UFO mini 2 Pearl Pink
  • Foreo UFO mini 2 Pearl Pink thumbnail 1

Tuotemerkit > FOREO

Foreo UFO mini 2 Pearl Pink

0 Arvostelua

71,50 €

Vertaa hintoja tuotteelle Foreo UFO mini 2 Pearl Pink ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 4 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoIhonhoitotarvikkeetIhonhoitolaitteet

Kaupat

Hajuvesi.fiNordicfeelElevenLykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Uusi UFO 2 antaa sinulle unelmiesi ihon vain 90 sekunnissa! Ruotsalainen innovaatio UFO 2 sopii kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. Se parantaa ihoasi ja luo upean hehkun käyttäen apunaan Korealaisen ihonhoidon inspiroimia kasvonaamioita yhdistettynä nopeaan lämpenemiseen ja viilentymiseen, T-Sonic-pulsseihin ja kahdeksaan LED-valoon, jotka auttavat naamioita vaikuttamaan syvemmällä ihossa. Valitse kasvonaamio, jota juuri sinun kasvosi kaipaavat ja saat tuloksena upean, kosteutetun ihon. Jokainen hoito koostuu tarkkaan valitusta yhdistelmästä lämpötilaa ja pulssitiheyttä, mikä maksimoi tehon ja takaa samalla rentouttavan kasvohieronnan. Lämpötila aina 45? asti sekä sonic-pulssit auttavat naamioiden ainesosia imeytymään ihoon paremmin avaamalla huokosia ja auttamalla kasvolihaksia rentoutumaan. LED-valolla on omat uniikit hyötynsä ihonhoidossa, sillä se muun muassa vaikuttaa ikääntymistä vastaan, tuo esiin luonnollisen hehkun ja ehkäisee punoitusta. Jokainen naamio tarjoaa omat valoasetuksensa, jotka tarjoavat täydellisen yhdistelmän juuri sinun kasvohoitoosi. Sano hyvästit perinteisille kasvonaamioille ja toivota tervetulleeksi korealainen ihonhoitovallankumous! UFO Mini 2 sopii valittuihin kasvonaamioihin.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Verkkokauppa Hajuvesi.fi on erikoistunut hajuvesiin ja kosmetiikkatuotteisiin. Tilatut tuotteet toimitetaan Ruotsin keskusvarastolta jolloin toimitus Suomeen on nopeaa. Sivustolla on ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksiin.

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita