Ere Perez Coco Crayon - Charm (3g)
  • Ere Perez Coco Crayon - Charm (3g) thumbnail 1

Tuotemerkit > Ere Perez

Ere Perez Coco Crayon - Charm (3g)

0 Arvostelua

22,40 €(74,67 €/10 g)

Vertaa hintoja tuotteelle Ere Perez Coco Crayon - Charm (3g) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitHuuletHuultenrajauskynätVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Pehmeästi levittyvä ja luonnonmukainen huultenrajauskynä mattaisella ja peittävällä lopputuloksella. Hoitavat raaka-aineet kosteuttavat huulia pitkäkestoisesti. Kookosöljy suojaa ja korjaa ihoa. Sisältää myös apinanleipäpuusta saatavaa baobab-öljyä, joka on täynnä antioksidantteja, A-, B- ja C-vitamiineja, sekä omega-3-, 6- ja 9-rasvahappoja. Ohut ja helppokäyttöinen rajauskynä sopii tarkkaan rajaamiseen, koko huulten värittämiseen tai vaikka tuomaan väriä poskille. Muoviton, vegaaninen, hiilineutraali ja eläinkokeeton. Käyttö 1. Teroita kynä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi 2. Rajaa tai väritä huulet 3. Taputtele poskille ja häivytä

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita