Ellis Brooklyn Super Amber Eau de Parfum (50ml)
  • Ellis Brooklyn Super Amber Eau de Parfum (50ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Ellis Brooklyn

Ellis Brooklyn Super Amber Eau de Parfum (50ml)

0 Arvostelua

119,00 €(23,80 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Ellis Brooklyn Super Amber Eau de Parfum (50ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

TuoksutUnisexEau de Parfum Unisex

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Oletko koskaan ajatellut hajuvettä tekstuurina? SUPER AMBER on kodikas, erittäin lämmin ja koukuttava tuoksu, joka kietoutuu kuin kashmirpeite lämpimälle paljaalle iholle. SUPER AMBER on kaunis yhdistelmä terävää tuoksuteknologiaa (joka on valmistettu minimaalisella ympäristö- ja sosiaalisella vaikutuksella) ja puhdasta hajuvesiteknologiaa (joka ei sisällä hajusteallergeeneja). Toisin kuin perinteiset tuoksut, SUPER AMBER ei ole jäsennelty ylä-, keski- ja pohjatuoksuihin. Pikemminkin se kukoistaa, kun se on vuorovaikutuksessa ihosi oman ainutlaatuisen kemian kanssa. Se on erilainen kuin mikään hajuvesi, jota olet koskaan haistanut. Meripihka, Vaniljaorchidea, Virginian setripuu, myskipuu

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita