Elizabeth Arden Primer Flawless Start Hydrating Primer
  • Elizabeth Arden Primer Flawless Start Hydrating Primer thumbnail 1

Tuotemerkit > Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Primer Flawless Start Hydrating Primer

0 Arvostelua

31,70 €

Vertaa hintoja tuotteelle Elizabeth Arden Primer Flawless Start Hydrating Primer ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 3 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiPohjustusvoiteet

Kaupat

ElevenNordicfeelBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Ihonhoito meikkipohjamaali. Monikäyttöinen tuote, joka ravitsee ihoa seerumin tavoin ja valmistaa pohjusteen nuoremmalle iholle. Formuloitu mikrofluiditeknologialla öljypisaroilla kosteuttavassa geelisuspensiossa. Kevyen koostumuksen ansiosta se on helppo levittää ja antaa välittömän terveen hehkun. Hyaluronihappo kosteuttaa ja primer auttaa parantamaan ihon pintaa ja palauttaa nuorekkaan hehkun. Suunniteltu erityisesti sopivaksi Elizabeth Arden Flawless Finish Liquid Skincaring Foundationiin. Kaikille ihotyypeille. Ihonhoitorutiinissa pohjustetta levitetään päivävoiteen jälkeen sileän, tasaisen ihon pinnan saamiseksi ennen meikkiä.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut