Elemis Tea Tree S.O.S. Spray (60ml)
  • Elemis Tea Tree S.O.S. Spray (60ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Elemis

Elemis Tea Tree S.O.S. Spray (60ml)

0 Arvostelua

24,53 €(4,09 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Elemis Tea Tree S.O.S. Spray (60ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvovedet & essenceKasvosuihkeet & face mist

Kaupat

SkincityLykoLookfantasticBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Lyko

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Australialaista Tea Tree Essential Oil -öljyä puhdistetussa vedessä sisältävä suihke. Tea Tree Oil on luonnon oma antiseptinen aine, jolla on voimakkaita bakteereita ja viruksia tuhoavia ominaisuuksia.Voimakkaita bakteereita ja viruksia tuhoavia ominaisuuksiaErinomainen tuote jalkojen sienitulehduksiinPoistaa jalkojen ikävää hajuaSuihkuta suoraan viiltohaavoihin ja finneihinHyvä valinta ensiaputuotteeksi matkalle mukaanSoveltuu erinomaisesti Body Brushin puhdistamiseenSuojaa hyönteisten puremiltaKäytä vahauksen jälkeenVoidaan käyttää selän ja rintojen alueen turvotuksiin.Suihkaus urheilukenkiin treenin jälkeen auttaa ehkäisemään pahaa hajuaTärkeimmät ainesosatAntiseptinen eteerinen Tea Tree -öljy.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Skincity tarjoaa suuren valikoiman ammattikosmetiikkaa ja huolella valittuja meikkejä. Skincity tarjoaa ilmaisia tuotenäytteitä joka tilauksen mukana. Skincity tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 20 euron tilauksille.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita