ELEMIS Pro-Collagen Rose Cleansing Balm 100g
  • ELEMIS Pro-Collagen Rose Cleansing Balm 100g thumbnail 1
  • ELEMIS Pro-Collagen Rose Cleansing Balm 100g thumbnail 2
  • ELEMIS Pro-Collagen Rose Cleansing Balm 100g thumbnail 3
  • ELEMIS Pro-Collagen Rose Cleansing Balm 100g thumbnail 4
  • ELEMIS Pro-Collagen Rose Cleansing Balm 100g thumbnail 5

Tuotemerkit > Elemis

ELEMIS Pro-Collagen Rose Cleansing Balm 100g

0 Arvostelua

51,90 €(51,90 €/100 g)

Vertaa hintoja tuotteelle ELEMIS Pro-Collagen Rose Cleansing Balm 100g ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 3 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvojen puhdistusPuhdistusvoiteet

Kaupat

LookfantasticCocopandaBangerheadCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Cult Beauty

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Elemis Pro-Collagen Rose Cleansing Balm on syväpuhdistava puhdistusvoide, joka on myös tuotemerkin myydyin tuote. Tehokas puhdistusvoide poistaa meikin, lian ja päivän aikana iholle kertyneet epäpuhtaudet ja jättää ihosi pehmeäksi ja hehkuvaksi. Tuotteen mukana tulee ylellinen puhdistusliina. Ruusu- ja mimosavahat yhdessä seljanmarjojen, rohtopurasruohon ja Optimega-öljyjen sekä Padina pavonica -levän kanssa muodostavat tuotteen ylellisen koostumuksen. Tuote ravitsee ihon lipidikerrosta jättäen ihosi pehmeäksi ja kauniin hehkuvaksi. Elemis Pro-Collagen Rose Cleansing Balm on syväpuhdistava puhdistusvoide, joka on myös tuotemerkin myydyin tuote. Tehokas puhdistusvoide poistaa meikin, lian ja päivän aikana iholle kertyneet epäpuhtaudet ja jättää ihosi pehmeäksi ja hehkuvaksi. Tuotteen mukana tulee ylellinen puhdistusliina.Ruusu- ja mimosavahat yhdessä seljanmarjojen, rohtopurasruohon ja Optimega-öljyjen sekä Padina pavonica -levän kanssa muodostavat tuotteen ylellisen koostumuksen. Tuote ravitsee ihon lipidikerrosta jättäen ihosi pehmeäksi ja kauniin hehkuvaksi.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Cocopanda verkkokauppa avattiin vuonna 2016 ja kauppa on muun muassa sijoittunut "Suomen paras verkkokauppa" kilpailussa toiselle sijalle! Cocopandalla on Suomenkielinen asiakaspalvelu, nopea toimitus (2-3 arkipäivää) ja erittäin kilpailukykyiset hinnat.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita