Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 50ml
 • Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 50ml thumbnail 1
 • Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 50ml thumbnail 2
 • Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 50ml thumbnail 3
 • Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 50ml thumbnail 4
 • Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 50ml thumbnail 5
 • Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 50ml thumbnail 6
 • Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 50ml thumbnail 7

Tuotemerkit > Elemis

Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 50ml

0 Arvostelua

146,95€(29,39€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix 50ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 8 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKosteusvoiteetYövoiteet

Kaupat

BeautycosNotinoHajuvesi.fiLookfantasticNordicfeelLykoElevenBangerheadCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Lookfantastic

 • shopping_bagKaupat
 • infoTuotetiedot
 • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Uuden sukupolven Pro-Collagen Smart Drone -teknologialla. Elemis Pro-Collagen Overnight Matrix kohdistuu kasvojen alueille, joilla stressi näkyy eniten. Tämä kliinisesti testattu yön yli -hoitovoide, jossa on Elemis Smart Drone -teknologia, antaa iholle rauhallisemman, tasaisemman sävyn ja pehmeämmän ihon, jolla on näkyvää kimmoisuutta. Yhteiskunnan nykyiset elämäntavat, kuten stressi, unen puute ja saasteet voivat vaikuttaa ihon terveyteen. Kun keho on stressin alaisena, sisäisiä kemiallisia signaaleja vapautuu, mikä voi heikentää ihon barrier-toimintaa, vähentää hyaluronihapon luonnollista tuotantoa ja edistää kollageenin hajoamista ja solujen ikääntymistä. Tämä vallankumouksellinen koostumus, joka sisältää tehokkaan Padina Pavonica -valmisteen, uuden Drone Peptide Technology -teknologian, mikroleviä ja villiintyneen indigon oligosakkarideja, toimii koko yön auttaen palauttamaan ihon luonnollisen tasapainon ja luoden kosteutta säilyttävän suojakerroksen. Nuorekas, kiinteämmän tuntuinen ja sileämpi iho nousee esiin aamulla.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

 • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Beautycos on Tanskalainen kauneustuotteiden verkkokauppa josta löydät hiustenhoidon ja ihonhoidontuotteita, sekä hajuvesiä että meikkejä. Beautycos lähettää kaikki ennen klo 16:00 saapuvat tilaukset vielä saman päivän aikana. GLS pakettitoimitus on ilmainen yli 139 euron tilauksiin.

Notino on yksi Euroopan suurimmista hajuvesi ja kosmetiikkakauppa. Valikoimasta löytyy jopa yli 80 000 eri tuotetta ja lukemattomia huippubrändejä. Notino tarjoaa osalle tuotteista ilmaiset toimitukset Suomeen. Nämä tuotteet ovat merkitty erikseen "ilmainen toimitus" tägillä.

Verkkokauppa Hajuvesi.fi on erikoistunut hajuvesiin ja kosmetiikkatuotteisiin. Tilatut tuotteet toimitetaan Ruotsin keskusvarastolta jolloin toimitus Suomeen on nopeaa. Sivustolla on ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksiin.

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita