Elemis Instant Refreshing Gel (150ml)
  • Elemis Instant Refreshing Gel (150ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Elemis

Elemis Instant Refreshing Gel (150ml)

0 Arvostelua

62,90 €(41,93 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Elemis Instant Refreshing Gel (150ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

VartalonhoitoVartalon kosteutusVartalovoiteet

Kaupat

LookfantasticBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Elemis Instant Refreshing Gel, tässä tehokkaassa yhdistelmässä yhdistyvät rauhoittavat arnikan, koivun ja noitahasselin uutteet sekä rauhoittava kamferi ja mentoli. Tuotteella on monia käyttötarkoituksia: * Välittömästi virkistävä * Erinomainen käytettäväksi liikkeellä * Ennen pitkiä lentoja ja niiden jälkeen tuotetta levitetään turvonneisiin nilkkoihin vähentämään turvotusta. * Lievittää kireiden lihasten ja solmujen aiheuttamaa stressiä. * Voidaan käyttää raskauden aikana turvonnut jalat ja yläselkä Levitä niskalle ja ohimoille virkistävän vaikutuksen ja päänsäryn lievittämiseksi

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita