Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream (50ml)
  • Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream (50ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Elemis

Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream (50ml)

0 Arvostelua

157,50€(31,50€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Elemis Dynamic Resurfacing Night Cream (50ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKosteusvoiteetYövoiteet

Kaupat

NotinoLookfantasticBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä yövoide on osa Elemis Dynamic Resurfacing -ihonhoitorutiinia ja stimuloi ihon luonnollista solujen uusiutumisprosessia, kosteuttaa ja parantaa ihoa. Vallankumouksellinen patentoitu Tri-Enzyme-kompleksi toimii katalysaattorina ja tehostaa solujen uusiutumisprosessia. Voide sisältää lipidikompleksin, joka pehmentää ja nuorentaa ihoa luonnollisesti tasoittaen sen rakennetta. Riisinkuori ja suolayrtti auttavat säilyttämään ihon luonnollisen hehkun ja suojaavat ihoa ympäristön haitoilta, stressiltä ja saasteilta. Polysakkaridit, valkoinen tryffeli ja aminohapot optimoivat tuotteen tehon ja tukevat ihon luonnollista mikrofloraa. Rypyt ja juonteet tasoittuvat, kun iho uudistuu. Ihosi tuntuu herätessäsi pehmeältä, sileältä ja kosteutetulta.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Notino on yksi Euroopan suurimmista hajuvesi ja kosmetiikkakauppa. Valikoimasta löytyy jopa yli 80 000 eri tuotetta ja lukemattomia huippubrändejä. Notino tarjoaa osalle tuotteista ilmaiset toimitukset Suomeen. Nämä tuotteet ovat merkitty erikseen "ilmainen toimitus" tägillä.

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita