Elemis Aching Muscle Super Soak (400 ml)
 • Elemis Aching Muscle Super Soak (400 ml) thumbnail 1
 • Elemis Aching Muscle Super Soak (400 ml) thumbnail 2
 • Elemis Aching Muscle Super Soak (400 ml) thumbnail 3
 • Elemis Aching Muscle Super Soak (400 ml) thumbnail 4
 • Elemis Aching Muscle Super Soak (400 ml) thumbnail 5
 • Elemis Aching Muscle Super Soak (400 ml) thumbnail 6
 • Elemis Aching Muscle Super Soak (400 ml) thumbnail 7

Tuotemerkit > Elemis

Elemis Aching Muscle Super Soak (400 ml)

0 Arvostelua

40,50€(10,13€/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Elemis Aching Muscle Super Soak (400 ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 3 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

VartalonhoitoVartalonpuhdistuskuorintaKylpysuolat

Kaupat

LookfantasticCult BeautyBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

 • shopping_bagKaupat
 • infoTuotetiedot
 • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Elemis Aching Muscle Super Soak, tämä lämmittävä aromaterapeuttinen kylpylähoito menee syvälle, ja sen voimakas koostumus tehoaa väsyneisiin ja kipeisiin lihaksiin. Energisoivat ja piristävät koivun, katajan, neilikan, alppilaventelin, villi timjamin ja sinisen kamomillan uutteet yhdistettynä merisuolaan lämmittävät lihaksia ja antavat keholle uutta energiaa.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

 • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita