Dr Ceuracle Vegan Kombucha Tea Creamy Wash Bar (100ml)
  • Dr Ceuracle Vegan Kombucha Tea Creamy Wash Bar (100ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Dr Ceuracle

Dr Ceuracle Vegan Kombucha Tea Creamy Wash Bar (100ml)

0 Arvostelua

25,00€(25,00€/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Dr Ceuracle Vegan Kombucha Tea Creamy Wash Bar (100ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

VartalonhoitoVartalonpuhdistuskuorintaSuihkusaippuaVegaaninen

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Täysin vegaaninen saippua, joka on formuloitu matalalla pH-arvolla, joka runsaalla vaahdolla puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Se kuorii hellävaraisesti AHA:n ja kasviöljyjen ansiosta, jotka puhdistavat huokoset syvästi ja pehmentävät ihoa. Tätä saippuaa voidaan käyttää. ylhäältä alas, eli että se toimii yhtä hyvin hiuksissa, kasvoissa ja vartalossa! Joten täydellinen puhdistusaine vaikka matkalle mukaan! Kombucha-teeuute Sisältää myös kookoshappoa & kookosbeatiinia jotka ovat pinta-aktiivisia aineita kasviperäinen, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti ärsyttämättä Muut ainesosat kuten keramidit, betaiinit, makea manteliöljy, oliiviöljy ja kardemummaöljy kosteuttavat ihoa ja suojaavat sitä kosteuden menetykseltä. Siinä on mieto eukalyptusöljyn tuoksu rentouttavaan vaikutus.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita