Dr. Barbara Sturm Hydrating Face Mist (50ml)
  • Dr. Barbara Sturm Hydrating Face Mist (50ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Dr. Barbara Sturm

Dr. Barbara Sturm Hydrating Face Mist (50ml)

0 Arvostelua

90,00€(18,00€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Dr. Barbara Sturm Hydrating Face Mist (50ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvovedet & essenceKasvosuihkeet & face mist

Kaupat

StockmannNotinoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Stockmann

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Hydrating Face Mist on virkistävä kasvosuihke, joka tarjoaa ihollesi upean hehkun. Tuote sisältää suuria ja pieniä hyaluronihappomolekyylejä, jotka kosteuttavat ihoa syvältä. Portulakka rauhoittaa ihoa ja lievittää ärsytystä samalla, kun sitruuna, aloe vera ja parsakaali saavat ihon tuntumaan raikaalta. Viikunakaktus, joka on E-vitamiinirikas ainesosa, suojaa ihoasi antioksidanttien avulla ja rauhoittaa stressaantunutta ihoa päivän aikana. Kasvoisuihke, joka piristää ihoa ja antaa luonnollisen hehku. Rauhoittaa ja lievittää ärsytystä kosteuttaen ihoa. Antioksidantti- ja vitamiinirikas.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Stockmanin verkkokaupasta tilaat vaatteiden lisäksi helposti kosmetiikka ja meikkituotteita. Ilmaiset toimitukset yli 80 euron tilauksille

Notino on yksi Euroopan suurimmista hajuvesi ja kosmetiikkakauppa. Valikoimasta löytyy jopa yli 80 000 eri tuotetta ja lukemattomia huippubrändejä. Notino tarjoaa osalle tuotteista ilmaiset toimitukset Suomeen. Nämä tuotteet ovat merkitty erikseen "ilmainen toimitus" tägillä.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita