Dr. Barbara Sturm Face Mask (50ml)
  • Dr. Barbara Sturm Face Mask (50ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Dr. Barbara Sturm

Dr. Barbara Sturm Face Mask (50ml)

0 Arvostelua

115,00 €(23,00 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Dr. Barbara Sturm Face Mask (50ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvonaamiotVoidenaamiot

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Kasvonaamio on syvästi kosteuttava naamio, joka sopii täydellisesti matkan jälkeen, auringossa vietetyn päivän jälkeen tai kun iho tarvitsee lisäkosteutta. Purslane auttaa rauhoittamaan ihoa ja vähentämään ärsytystä. Rauhoittava aloe vera ja kamomilla kosteuttavat ihoa, ja kaoliinisavi tekee ihosta silkkisen, pehmeän ja sileän tuntuisen sen jälkeen. * Syväkosteuttava naamio. * Rauhoittaa ihoa satamalakan ja aloe veran avulla. * Kaoliinisavi jättää ihon pehmeän ja sileän tuntuiseksi

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita