Davines MOMO Hair Potion 150ml
  • Davines MOMO Hair Potion 150ml thumbnail 1

Tuotemerkit > Davines

Davines MOMO Hair Potion 150ml

0 Arvostelua

24,95 €(16,63 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Davines MOMO Hair Potion 150ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kaupat

BeautycosCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Beautycos

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tämä upea tuote on kosteuttava voide kuiville tai kuiville hiuksille. Antaa herkullisen kosteuslisäyksen hiuksille ja jättää ne kosteutettuiksi ja hyvin hoidetuiksi. Sisältää hunajakastemeloniuutteita, jotka tarjoavat syvää ja hoitavaa kosteutta. Käytön jälkeen hiukset tuntuvat silkkisen pehmeiltä ja täynnä ravintoa ja elämää. Vaikka voide on erittäin ravitseva, se ei tunnu ollenkaan raskaalta hiuksissa. Jos olet ympäristötietoinen – niin Davinesin Essential Haircare on juuri sinulle sopiva. Koko sarjan pakkaukset on tehty ympäristöä kunnioittaen (neutraali pakkaus) ja ne ovat kierrätettäviä. Ei sisällä parabeeneja. Sovellus: Levitä sopiva määrä tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin. Anna hiusten imeä tuotetta ja muotoile haluamallasi tavalla.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Beautycos on Tanskalainen kauneustuotteiden verkkokauppa josta löydät hiustenhoidon ja ihonhoidontuotteita, sekä hajuvesiä että meikkejä. Beautycos lähettää kaikki ennen klo 16:00 saapuvat tilaukset vielä saman päivän aikana. GLS pakettitoimitus on ilmainen yli 139 euron tilauksiin.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita