Cosrx Advanced Snail 92 All in one Cream 100 ml
  • Cosrx Advanced Snail 92 All in one Cream 100 ml thumbnail 1

Tuotemerkit > CosRx

Cosrx Advanced Snail 92 All in one Cream 100 ml

5.0 3 Arvostelua

20,00€(20,00€/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Cosrx Advanced Snail 92 All in one Cream 100 ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 13 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MuutK-BeautyK-Beauty 10-vaiheinen9. Kasvovoide

Kaupat

Kosmos Beauty LabNobeNotinoBearelCocopandaOletKaunisYeppo & SoonsooStockmannNordicfeelElevenLykoLookfantasticBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Yeppo & Soonsoo

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream on etanaseerumia sisältävä kosteusvoide. Sisältää jopa 92% pelkkää etanaseerumia. Etanaseerumi on tunnettu kyvystään uudistaa ihoa ja korjata sen vaurioita. Kosteusvoide sopii loistavasti hoitamaan juonteita, kuivaa ihoa tai korjaamaan epäpuhtauksien jälkiä. Etanaseerumi myös rauhoittaa tulehduksia, tuhoaa bakteereja ja hoitaa ihoa. Etanaseerumi auttaa siis useisiin iho-ongelmiin. COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream sopii kaikille ihotyypeille. Ei sisällä lisättyjä hajusteita.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Sopii hyvin herkälle iholla. Kannattaa levittää pieni määrä kerralla 😊
  • Some-hypen innoittamana päätin ostaa ja voin sanoa että on rahan arvoinen.
  • Sopii hyvin kuivalle iholle. Hypen arvoinen!

Tietoa kaupoista

Kosmos Beauty Lab on K-beauty tuotteisiin erikoistunut Suomalainen verkkokauppa. Löydät valikoimasta tunnettuja Korealaisen kosmetiikan brändejä ja tuotteita. Kaikkiin yli 50 euron tilauksiin ilmaiset toimitukset Suomeen.

Nobe on vuonna 2015 perustettu Suomalainen kosmetiikan nettikauppa. Kaikki Noben tuotteet ovat joko suoraan valmistajilta tai virallisilta maahantuojalta hankittuja. Nobe tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksiin!

Notino on yksi Euroopan suurimmista hajuvesi ja kosmetiikkakauppa. Valikoimasta löytyy jopa yli 80 000 eri tuotetta ja lukemattomia huippubrändejä. Notino tarjoaa osalle tuotteista ilmaiset toimitukset Suomeen. Nämä tuotteet ovat merkitty erikseen "ilmainen toimitus" tägillä.

Bearel on Korealaiseen kosmetiikkaan erikoistunut Suomalainen nettikauppa. Se on ollut toiminnassa vuodesta 2016 ja sillä onkin jo laaja asiakaskunta Suomessa. Bearel tarjoaa ilmaiset toimitukset yli 50 euron tilauksille.

Cocopanda verkkokauppa avattiin vuonna 2016 ja kauppa on muun muassa sijoittunut "Suomen paras verkkokauppa" kilpailussa toiselle sijalle! Cocopandalla on Suomenkielinen asiakaspalvelu, nopea toimitus (2-3 arkipäivää) ja erittäin kilpailukykyiset hinnat.

OletKaunis on 100% Suomalainen koskmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa. OletKaunis tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Yeppo & Soonsoo on Korealaiseen kosmetiikkaan erikoistunut kauppa. Yeppo tarjoaa ilmaiset toimitukset yli 50 euron tilauksille.

Stockmanin verkkokaupasta tilaat vaatteiden lisäksi helposti kosmetiikka ja meikkituotteita. Ilmaiset toimitukset yli 80 euron tilauksille

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita