COOLA Classic Organic Scalp & Hair Mist SPF 30 (59ml)
  • COOLA Classic Organic Scalp & Hair Mist SPF 30 (59ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > COOLA

COOLA Classic Organic Scalp & Hair Mist SPF 30 (59ml)

0 Arvostelua

37,00€(6,27€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle COOLA Classic Organic Scalp & Hair Mist SPF 30 (59ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoHoitoaineetLeave-in-hoitoaineet

Kaupat

LykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Nopea vinkki - orgaaninen aurinkosuoja sekä hiuksille että päänahalle SPF 30:lla suojaa usein unohdettuja paikkoja. Tämä vedenpitävä SPF-suihke ei latista hiuksia eikä jätä rasvaista tunnetta. Koska tuote on täynnä väriä suojaavia ainesosia, tämä meren tuoksuinen aurinkosuihke ehkäisee myös UV-säteilyn aiheuttamaa värjäytymistä. SPF on hiustenhoidossa erittäin tärkeä! Me kaikki haluamme välttää auringonpolttamaa päänahkaa, eikö niin?

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita