Colorwow Kale Cocktail Bionic Tonic (200ml)
  • Colorwow Kale Cocktail Bionic Tonic (200ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Colorwow

Colorwow Kale Cocktail Bionic Tonic (200ml)

0 Arvostelua

22,25€(11,13€/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Colorwow Kale Cocktail Bionic Tonic (200ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 2 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoHiusnaamiot ja hoitotuotteetHoitotiivisteet

Kaupat

CocopandaBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Cocopanda

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Vahvistaa heti hiuksen rakennetta palauttamalla hiusten elintärkeät sidokset! KALE COCKTAIL tekee hiuksista kliinisen todistetusti 2x vahvemmat yhdellä käyttökerralla! Hiuksia värjättäessä sisäiset sidokset, jotka pitävät hiukset vahvoina ja joustavina, heikentyvät. Tämä voimakas lisäosa rikkipitoisella merikaalilla, proteiinipohjaisilla aminohapoilla ja B-vitamiineilla auttaa vahvistamaan tärkeitä sidoksia hiuksissa. Vahvistaa ja suoristaa hiuksia sekä vähentää huomattavasti kaksihaaraisia vain yhden käyttökerran jälkeen.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Cocopanda verkkokauppa avattiin vuonna 2016 ja kauppa on muun muassa sijoittunut "Suomen paras verkkokauppa" kilpailussa toiselle sijalle! Cocopandalla on Suomenkielinen asiakaspalvelu, nopea toimitus (2-3 arkipäivää) ja erittäin kilpailukykyiset hinnat.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita