Colorwow Color Security Conditioner Normal to Thick (250ml)
  • Colorwow Color Security Conditioner Normal to Thick (250ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Colorwow

Colorwow Color Security Conditioner Normal to Thick (250ml)

0 Arvostelua

25,00 €(10,00 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Colorwow Color Security Conditioner Normal to Thick (250ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

HiustenhoitoHoitoaineet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Toisin kuin tyypilliset hoitoaineet, Color Security Conditioner -hoitoaineet on suunniteltu yksilöllisesti ilman hoitoaineiden tavallisia ainesosia, jotka voivat hapettaa hiuksia, vääristää niiden väriä tai värjätä ne messinginvärisiksi. Pehmentää, kosteuttaa ja suoristaa värikäsiteltyjä hiuksia pelkällä läpinäkyvällä kalvolla, joka ei sisällä hiusväriä vahingoittavia ainesosia. Suunniteltu normaaleille ja normaaleille ja paksuille hiuksille. Sopii täydellisesti yhteen Color Security Shampoon kanssa! Hoitoaine sisältää 8 kiillon säilyttävää, elvyttävää ja pehmentävää ainesosaa kirkkaamman värin ja joustavan ja silkkisen tekstuurin aikaansaamiseksi.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut