Clarins Skin Illusion Velvet 107C Beige
  • Clarins Skin Illusion Velvet 107C Beige thumbnail 1

Tuotemerkit > Clarins

Clarins Skin Illusion Velvet 107C Beige

0 Arvostelua

35,96 €

Vertaa hintoja tuotteelle Clarins Skin Illusion Velvet 107C Beige ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 3 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiMeikkivoiteet

Kaupat

Hajuvesi.fiLykoBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Hajuvesi.fi

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Nestemäinen meikkivoide, joka on täynnä ihonhoitoaineita, jotka antavat iholle ravitsevan kauneuscocktailin ja luonnollisen mattapintaisen ulkonäön. Vain muutama tippa Skin Illusion Velvet -voidetta riittää parantamaan ihon ulkonäköä välittömästi, hallitsemaan kiiltoa ja häivyttämään virheet. Mukava, silkkisen kevyt koostumus jättää iholle näkymättömän sileän, mattapintaisen hunnun, jonka tuntu on lähes olematon ja joka saa aikaan luonnollisen paljaan ihon vaikutelman! Sopii kaikille ihotyypeille. Peittävyys: luonnollinen/kevyt peittävyys. Kosteuttava meikkivoide, joka antaa luonnollisen mattapinnan. Antaa luonnollisen, mattapintaisen lopputuloksen. Tehostaa ihon luonnollista hehkua. Sisältää suojaavaa Clarins Anti-Pollution Complex -yhdistettä

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Verkkokauppa Hajuvesi.fi on erikoistunut hajuvesiin ja kosmetiikkatuotteisiin. Tilatut tuotteet toimitetaan Ruotsin keskusvarastolta jolloin toimitus Suomeen on nopeaa. Sivustolla on ilmainen toimitus yli 49 euron tilauksiin.

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita