Clarins Skin Illusion SPF 15 Foundation 111 Auburn
  • Clarins Skin Illusion SPF 15 Foundation 111 Auburn thumbnail 1

Tuotemerkit > Clarins

Clarins Skin Illusion SPF 15 Foundation 111 Auburn

0 Arvostelua

32,90€

Vertaa hintoja tuotteelle Clarins Skin Illusion SPF 15 Foundation 111 Auburn ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiMeikkivoiteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Skin Illusion foundation on todellinen hehkubuusteri! Uudella pigmenttien ja ravitsevien öljyjen yhdistelmällä se jättää iholle kuin ohuen hunnun kevyellä seerumimaisella tekstuurilla, joka tuntuu kevyeltä ja joustavalta. Ihosta tulee tasainen ja hehkuva, ja sen epäpuhtaudet vähentyvät optisen vaikutuksen ansiosta. Näin saat luonnollisen, säteilevän ja virheettömän ilmeen. Helppo annostella älykkään pipettiapplikaattorin avulla. Tulos: Tasaisempi ja hehkuvampi ihonsävy, joka korostaa ihon luonnollista ilmettä. Sisältää muun muassa punaista janiaa (edistää "läpikuultavaa" ihonväriä), maarianohdaketta (ravitsee ja lisää mukavuutta), luonnollisia sulkaitulehtiä (edistää ihon luonnollista kosteutta) ja SPF 15 -suojakertoimen ja anti-pollution-yhdisteen (joka tarjoaa suojan UV-säteiltä, saasteilta ja vapailta radikaaleilta).

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita