CHLOÉ Naturelle EdP (30ml)
  • CHLOÉ Naturelle EdP (30ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Chloé

CHLOÉ Naturelle EdP (30ml)

0 Arvostelua

62,30 €(20,77 €/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle CHLOÉ Naturelle EdP (30ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

TuoksutNaisten tuoksutEau de Parfum naisilleVegaaninen

Kaupat

NordicfeelBangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Chloé esittelee Chloé Eau de Parfum Naturelle -parfyymin, joka on rakennettu orgaanisen ruusun modernin tuoksun ympärille ja joka yhdistää luonnon voiman Chloé-naiseen. Hän elää yksinkertaisen tyylikkäästi sopusoinnussa luonnonympäristön kanssa, joka vaalii ja inspiroi häntä. Tämä raikas, naisellinen eau de parfum naisille on eksklusiivinen tuoksu, joka on luotu ympäristöä ajatellen. Vegaaninen, valmistettu luonnollisesti johdetusta alkoholista, jossa 100 % tuoksun ainesosista on luonnollista alkuperää. Tämän Eau de Parfumin tärkein tuoksu, käsin poimittu luomuruusu, täydentyy marokkolaisen nerolin tuoksulla, joka antaa pehmeän naisellisen kosketuksen tuoksun ytimeen. Raikas ja kevyt setriuute tuo raikkautta päällimmäiseen tuoksuun yhdessä elinvoimaisen mustaherukan kanssa. Pohjan setripuu antaa voimakkaan puumaisen vivahteen, kun taas aistillinen mimosa korostaa tuoksun pyöreää luonnetta ja korostaa kukkaista sydäntä. Anna mielesi vaeltaa rauhalliseen paikkaan, jossa aistisi heräävät uudelleen Chloé Eau de Parfum Naturelle -tuoksun avulla. Päänuoksu: Cedrat-uute, Cassis bourgeon absoluuttinen Sydämenuoksu: Luomuruusuuute, Neroliuute Pohjanuoksu: Cedarwood, Mimosa absoluuttinen

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita