By Terry Hyaluronic Hydra-Primer 40ml
  • By Terry Hyaluronic Hydra-Primer 40ml thumbnail 1
  • By Terry Hyaluronic Hydra-Primer 40ml thumbnail 2
  • By Terry Hyaluronic Hydra-Primer 40ml thumbnail 3
  • By Terry Hyaluronic Hydra-Primer 40ml thumbnail 4
  • By Terry Hyaluronic Hydra-Primer 40ml thumbnail 5

Tuotemerkit > By Terry

By Terry Hyaluronic Hydra-Primer 40ml

0 Arvostelua

35,96€(8,99€/10 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle By Terry Hyaluronic Hydra-Primer 40ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 5 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

MeikitPohjameikkiPohjustusvoiteet

Kaupat

NordicfeelElevenBangerheadLookfantasticCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Eleven

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Tehokas ihoa hoitava pohjustusvoide. Sisältää hyaluronihappoa. Poistaa kiiltoa ja häivyttää epätasaisuuksia hetkessä. Sopii kaikille ihotyypeille. Hyaluronic Hydra-Primer sisältää ihonhoitoa tukevaa hyaluronihappoa ja saa aikaan täydellisen meikkipohjan osana päivittäistä ihonhoitorutiinia. Hyaluronihappo auttaa pitämään ihon kosteustason juuri sopivana, jolloin iho näyttää kiinteämmältä ja kimmoisammalta. Ensiluokkainen pohjustusvoide peittää hetkessä virheitä ja epätasaisuuksia, pienentää ihohuokosia, tasoittaa ihon väriä, täyttää hienoja juonteita ja poistaa kiiltoa. Kevyt vaahtomainen voide. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ihoa, sillä se voi sitoa vettä jopa tuhat kertaa painonsa verran. Tehokkaasti ryppyjä täyttävän voiteen antioksidanttivaikutus vahvistaa ihon suojakerrosta. Iho näyttää kiinteämmältä ja täysin sileältä. Häivyttää epätasaisuuksia, poistaa ja hillitsee kiiltoa, täyttää hienoja juonteita ja ryppyjä sekä auttaa kiinnittämään meikin pidemmäksi aikaa. Levitä ohut kerros Hyaluronic Hydra-Primeria kasvoille, silmäluomille sekä silmien ja huulien ympärille ja huulille Tool-Expert Dual-Ended Brush -siveltimellä tai sormenpäillä. Käytä sellaisenaan tai ennen meikkiä ihon värin tasoittamiseen. Häivyttää hetkessä ihohuokosia, virheitä ja epätasaisuuksia. Voit keventää meikkivoidettasi sekoittamalla siihen pienen määrän pohjustusvoidetta.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Nordicfeel on kaunestuotteisiin ja muotiin erikoistunut verkkokauppa joka on osa Youty yritysryhmää johon sisältyy useampi kauneudenalan pohjoismainen yritys. Nordicfeel tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Eleven on kosmetiikan ja kauneustuotteiden verkkokauppa joka kuuluu pohjoismaiseen Youty Grouppiin. Eleven tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 29 euron tilauksille.

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita