Burt's Bees Tinted Lip Balm Zinnia
  • Burt's Bees Tinted Lip Balm Zinnia thumbnail 1

Tuotemerkit > Burt's Bees

Burt's Bees Tinted Lip Balm Zinnia

0 Arvostelua

5,00 €

Vertaa hintoja tuotteelle Burt's Bees Tinted Lip Balm Zinnia ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoHuuletHuulivoiteet

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Saa hitunen väriä ja suuri annos kosteutusta Burt´s Bees Tinted Lip Balmilla värissä Zinnia. Se lumoaa huulesi puhtaalla persikansävyllä, kun taas luonnolliset vahat ja sheavoi ravitsevat ja pehmentävät kuivia huulia. Kuten kaikki Burt´s Bees Tinted Lip Balmit, on tämäkin 100 % luonnollinen. Kukaan ei osaa värejä paremmin kuin luonto eikä kukaan osaa luonnollisia huulivärejä paremmin kuin Burt´s Bees.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita