Bouclème Scalp Exfoliating Shampoo 250ml
 • Bouclème Scalp Exfoliating Shampoo 250ml thumbnail 1
 • Bouclème Scalp Exfoliating Shampoo 250ml thumbnail 2
 • Bouclème Scalp Exfoliating Shampoo 250ml thumbnail 3
 • Bouclème Scalp Exfoliating Shampoo 250ml thumbnail 4
 • Bouclème Scalp Exfoliating Shampoo 250ml thumbnail 5
 • Bouclème Scalp Exfoliating Shampoo 250ml thumbnail 6
 • Bouclème Scalp Exfoliating Shampoo 250ml thumbnail 7

Tuotemerkit > Boucleme

Bouclème Scalp Exfoliating Shampoo 250ml

0 Arvostelua

31,75 €(12,70 €/100 ml)

Vertaa hintoja tuotteelle Bouclème Scalp Exfoliating Shampoo 250ml ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 3 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kaupat

LykoBeautycosLookfantasticCult Beauty

Osta

Siirryt kauppaan Beautycos

 • shopping_bagKaupat
 • infoTuotetiedot
 • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Boucléme Scalp Exfoliating Shampoo poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut, "kerääntyy" hiuksiin vanhoja tuotteita, lisää runsaasti kosteutta ja rauhoittaa päänahkaa. Shampoo sopii sinulle hiuspohjalle, joka tarvitsee hieman ylimääräistä rakkautta ja rauhaa. Kenties kärsit kutisevasta tai ärtyneestä päänahasta? Tässä shampoo on paras ystäväsi. Bouclémen tuotteet perustuvat luonnollisiin ainesosiin, ja ne on tarkoitettu yleensä kiharille ja kuiville hiuksille. Siksi ne tarjoavat maksimaalisen kosteuden ja kirkkaat kiharat. Ne on myös hyväksytty Curly Girl -menetelmään. Shampoo sisältää mm. Minttu, appelsiini ja meirami vahvistavat, rauhoittavat ja viilentävät päänahkaa. Käytä : Levitä kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 1-3 minuuttia ja huuhtele. Ei sisällä: parabeeneja, silikoneja tai sulfaatteja.

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

 • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Lyko on hiusten ja ihonhoitoon erikoistunut nettikauppa. Yli 50 000 tuotteen valikoimasta löydät varmasti juuri sinulle sopivia tuotteita! Lyko tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 euron tilauksille.

Beautycos on Tanskalainen kauneustuotteiden verkkokauppa josta löydät hiustenhoidon ja ihonhoidontuotteita, sekä hajuvesiä että meikkejä. Beautycos lähettää kaikki ennen klo 16:00 saapuvat tilaukset vielä saman päivän aikana. GLS pakettitoimitus on ilmainen yli 139 euron tilauksiin.

Lookfantastic on vuonna 1996 perustettu kosmetiikkaan, ihonhoitoon ja hiustenhoitoon erikoistunut nettikauppa. Useimmat tilaukset toimitetaan EU:n sisältä sijaitsevasta jakelukeskuksesta joka tarjoaa nopean toimituksen Suomeen. Lookfantastic tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 55 euron tilauksiin.

Cult Beauty on Iso-Britanniasta juurensa juontava meikkien ja kaunestuotteiden erikoiskauppa. Yritys on perustettu vuonna 2008 ja tähtää yksinkertaistamaan kauneustuotteiden oston netissä. Merkki on Suomessa tunnettu ja luotettava. Toimitus kaupasta on keskimääräistä pidempi, sillä tilaukset toimitetaan Iso-Britanniasta. Ilmaisen toimituksen hintaraja on 40 puntaa eli noin 47 euroa. Toimitettaviin tilauksiin sisältyy EU-arvolisävero, joten erillisiä tullimaksuja ei lisätä.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita