Babor Ampoule Perfect Glow (7x2 ml)
  • Babor Ampoule Perfect Glow (7x2 ml) thumbnail 1

Tuotemerkit > Babor

Babor Ampoule Perfect Glow (7x2 ml)

0 Arvostelua

28,90€

Vertaa hintoja tuotteelle Babor Ampoule Perfect Glow (7x2 ml) ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Tällä hetkellä tälle tuotteelle on saatavilla 1 kauppaa. Kaupan vertailussa kannattaa huomioida myös toimituskulut sekä toimitusaika.

Kategoriat

IhonhoitoKasvoseerumit & öljytAmpullit

Kaupat

Bangerhead

Osta

Siirryt kauppaan Bangerhead

  • shopping_bagKaupat
  • infoTuotetiedot
  • insightsHintahistoria

Tuoteseloste

Ampullit ovat eksklusiivista ihonhoitoa sen tiivistetyimmässä muodossa - BABORin koti- ja kylpylähoitojen sydän. Kertakäyttöiset annokset, jotka on pakattu pienimolekyylisillä ainesosilla ja jotka on pakattu 2 ml:n steriileihin lasiampulleihin. Hygieeniset ja hyvin säilötyt ainesosat, jotka tarjoavat aktiivista ihonhoitoa, joka ulottuu seerumia syvemmälle. Perfect Glow on yksi annos aktiivista konsentraattia - aktiivisempi kuin seerumi. Suoraan vaikuttava, tasoittava ja kirkastava ampulli. Antaa raikkaalle iholle maksimaalisen hehkun ja tasaisen ihon sävyn. Säännöllisellä käytöllä Perfection Peptides P3 tasoittaa ihon pintaa stimuloimalla ihon omaa kuorintaprosessia. Oikotie täydelliseen ihoon! Sopii kuivuneelle iholle, väsyneelle/harmaalle iholle, jolla on epätasainen ihon sävy. - Kirkastava - Kuorint

Arvostelut

Kirjoita arvostelu

Monenko tähden arvoinen tuote on mielestäsi?

  • Ei arvosteluja, kirjoita ja ole ensimmäinen!

Tietoa kaupoista

Bangerhead on kauneustuotteiden verkkokauppa jonka valikoimista löydät yli 30 000 tuotetta! Bangerhead tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 50 euron tilauksille.

Usein kysytyt kysymykset

Toimitusaika riippuu valitsemastasi kaupasta. Sivuston vieressä on merkattu kaupan arvioitu toimitusaika. Otathan huomioon että toimitusajassa voi olla eroja riippuen tuotteesta ja toimitusosoitteesta.

Toimitushinta on kauppakohtainen arvio ja hinta saattaa vaihdella tuotteen mukaan. Myös toimitusosoite voi vaikuttaa hintaan.

Tilaaminen listaamistamme verkkokaupoista on täysin turvallista. Olemme testanneet jokaisen sivulla näkyvän kaupan toimivaksi ja luotettavaksi sivustoksi. Lisäksi emme listaa sivustoja joilta puuttuu SSL-salaus.

Kyllä voit. Otathan huomioon että kaupoissa voi olla tuotekohtaisia rajoituksia toimitusmaille jolloin joitain yksittäisiä tuotteita ei voi tilata.

Tietyt kaupat estävät hintojen näyttämisen tai hakemisen sivustoltaan. Haluamme kuitenkin näyttää sinulle myös nämä kaupat jotta voit helposti löytää parhaan vaihtoehdon vaikket näkisi hintaa suoraan sivustoltamme.

Viimeksi katsotut

Suositeltuja tuotteita